Change of name 
11.36	An issuer proposing to change its name must comply with the relevant corporate action timetable and distribute a circular to shareholders, and a notice of general meeting, including details of the special resolution shareholders will be asked to approve in order to effect the proposed change of name. The special resolution must be registered with the Commission and the proof of registration submitted to the JSE.[footnoteRef:1]  [1: ] 


Change of name of a listed company
16.28	Preliminary approval must be obtained from the JSE for the proposed new name and the proposed new abbreviated name to be used on the JSE trading system (the abbreviated name must not be more than nine letters in length).
16.29	An application must then be submitted to the JSE together with the circular (refer to paragraph 11.36) and a specimen of the proposed new share certificate, for approval of:[footnoteRef:2]  [2: 	] 

	(a)	the new name; and
	(b)	the consequent amendment of the listing.
16.30	The application is to embody an undertaking that, for a period of not less than one year, the former name of the company will be shown on the new share certificate in brackets under the new name of the company.
16.31	The company must submit the registration certificate, issued by the Commission, to the JSE by no later than the FD.[footnoteRef:3]  [3: ] 


